Cautare

4483 de rezultate pentru "oprirea apei craiova" (4.06 secunde)
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... Craiova 0-4, Pandurii - Sport Kids Severin s-a disputat dupa inchiderea editiei; ... Craiova - Pandurii (ora 17.00), CSM Valcea - Sport Kids Severin (ora 18.30); ... Craiova (ora 9.00), Pandurii - CSM Valcea (ora 10.30).
din Craiova a gazduit recent Memorialul "Dumitru Cirimbei"
"Sunt mai multe avantaje ca am reusit sa aducem competitia la Craiova. In primul rand, ca nu va interveni oboseala drumului, cheltuielile sunt mai mici, in plus copiii cunosc toate terenurile din Craiova. ... Craiova (18.30); ... Craiova - Poli Timisoara (18.30);
Ubisoft, al treilea jucator ca importanta pe piata mondiala a jocurilor video pe calculator si console, a inaugurat marti noul studio de creatie din Craiova prin semnarea unui acord de colaborare cu Facultatea de Automatica.
Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova, sprijiniti de colegii de la Protectie Interna si sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat ieri-dimineata opt perchezitii domiciliare, dintre care sapte in Craiova si una in comuna Valea Stanciului, in urma carora au ridicat si dus la audieri sase persoane, membrii unei grupari care se ocupa cu infractiuni cu carti de credit.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Mai multi membri ai unei grupari, suspectati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, au fost ridicati ieri-dimineata de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova in urma a 11 perchezitii efectuate in Banie si judetul Dolj Ofiterii BCCO Craiova au reusit, in urma investigatiilor desfasurate sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, destructurarea unui grup infractional organizat, format din 13 membri, specializat in comiterea de infractiuni cu carti de credit.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
In caz contrar energia inimii va fugi cãtre exterior, ceea ce poate duce la lipsa de energie a inimii si chiar la oprirea acesteia. ... Teama si spaima afecteazã ficatul si vezica biliarã (ficatul corespunde lemnului, iar rinichii apei:
asistenta tehnica, realizarea statiei de pompare a apei si canalizare in Constanta, a statiei de epurare Constanta Nord, statia de epurare din Eforie Sud si conducta de descarcare in mare.
Economie de electricitate pe sanatatea locuitorilor din Medgidia Situatia catastrofala din punctul de vedere al calitatii aerului respirat de locuitorii Medgidiei, generata de evacuarea zecilor de tone de praf inecacios provenit de la fabrica companiei Lafarge, s-ar putea datora - spun specialistii APM - politicii echipei manageriale a Romcim de scadere a consumurilor de energie electrica, aspect ce conduce la oprirea functionarii electrofiltrelor, echipamente energofage, dar care diminueaza considerabil raspandirea prafului in aerul existent in zona orasului de pe malul canalului.
Cauza aparenta a opririi este un defect al robinetului de reglare de rezerva, care a condus la scaderea nivelului apei in generatorul de abur respectiv“, precizeaza sursa citata. ... “Oprirea grupului nu a afectat nivelul de securitate nucleara a centralei.
Oprirea o poti face la partea arheologica ori la piata Navarino, mergi in jos, iti va aparea frumoasa Catedrala Sfanta Sofia, continuandu-ti plimbarea pe stradute ori chiar pe Egnatia care e cunoscuta cu miile de magazine scumpe si nu numai, iti va aparea in cale si Piata Aristotel (Platia Aristotelous), te vei "lovi" de terase, cafenele, fast food-uri, mici magazine cu tot felul de suveniruri, vestimentatie, banci, sectii de politie, hotele, piete, daca te dor piciorusele poti lua autobuzul 31 - il gasesti pe bulevardul Egnatia.
Aruncand o privire peste componenta consiliilor de la regiile craiovene, aflam ca la Regia Autonoma de Apa, de pilda, voteaza pentru bunul mers al activitatii un asistent universitar la Stiinte Economice, un profesor-maistru la Grupul Scolar "Traian Vuia", un director de societate comerciala si un proprietar de butic, de a caror pregatire in tehnica producerii si livrarii apei, a intretinerii retelelor de alimentare si canalizare nu baga mana in foc nici Consiliul Local Craiova, nici conducerea societatii.
Compania de Apa Oltenia SA a sistat de luni furnizarea apei catre Avioane Craiova SA, din cauza unei datorii de 275.000 de lei, reprezentand contravaloarea facturilor si a penalizarilor de intarziere aferente perioadei mai 2008 - februarie 2009.
La Craiova se va infiinta o fabrica de producere a panourilor solare. Craiovenii au inceput sa descopere avantajele panourilor termice solare, folosite pentru producerea apei calde menajere si pentru incalzire. ... Panouri solare produse la Craiova Alt distribuitor de sisteme termosolare este Dragos Cotarcea.
In Craiova, facturarea individuala a energiei termice se dovedeste un proiect sortit esecului.
Membrii Adunarii Generale a Asociatiilor la societatea devenita operator unic al apei la nivel judetean au adoptat ieri organigrama staff-ului tehnic al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara.Reprezentantii celor 59 de localitati membre au cazut de acord ca organismul sa fie condus de un director care va fi numit de presedintele Asociatiei, Ion Prioteasa.
Membrii Adunarii Generale a Asociatiilor la societatea devenita operator unic al apei la nivel judetean au adoptat ieri organigrama staff-ului tehnic al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara.Reprezentantii celor 59 de localitati membre au cazut de acord ca organismul sa fie condus de un director care va fi numit de presedintele Asociatiei, Ion Prioteasa.
google-analytics.com